نور آفتاب و انجماد، بطری‌های یکبار مصرف را تخریب نمی‌کند! تداوم رگبار و رعدوبرق در نقاط مختلف کشور (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) حجت‌الاسلام والمسلمین زرندی به سِمت ریاست کل دادگستری استان خراسان رضوی منصوب شد آغاز ثبت نام کلاس اولی‌ها از امروز چهارشنبه (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) میزان دقیق افزایش حقوق مستمری‌بگیران اعلام شد | حداقل «حقوق» بازنشستگان تامین اجتماعی؛ ۱۰ میلیون و ۹۰ هزار تومان برخورد پراید با تریلی در گناباد یک فوتی و سه مصدوم داشت خواص شگفت‌انگیز پوست موز | چیز‌هایی که درباره این میوه پرخاصیت نمی‌دانید مصرف کیک و بیسکوئیت‌ را به این دلیل قطع کنید ۹ توصیه ایمنی مهم آتش نشانی در پی بارش باران و وزش باد شدید در مشهد (۱۸ اردیبهشت) چرا نباید از فروشنده‌های سیار غذا بخریم؟ نشستن بیشتر از ۵ ساعت؛ افزایش ۲ سانتی‌متری دور کمر را به دنبال دارد اگر پنیر زیاد مصرف کنیم چه اتفاقی برایمان می‌افتد؟ هندوانه پخته سنگ کلیه را پودر می‌کند + نحوه تهیه مجازات حبس از ۲ تا ۵۸ سال برای شاهدان دروغگوی دادگاه‌ها
سرخط خبرها

استفاده طولانی‌مدت از ماسک باعث ایجاد عفونت دهان می‌شود؟

  • کد خبر: ۳۸۸۸۸
  • ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۳
استفاده طولانی‌مدت از ماسک باعث ایجاد عفونت دهان می‌شود؟
شایعه‌ای وجود دارد مبنی بر اینکه استفاده طولانی‌مدت از ماسک باعث ایجاد عفونت دهان می‌شود که این تنها یک شایعه بوده و واقعیت ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، یک متخصص عفونی گفت: شایعه‌ای وجود دارد مبنی بر اینکه استفاده طولانی‌مدت از ماسک باعث ایجاد عفونت دهان می‌شود که این تنها یک شایعه بوده و واقعیت ندارد.

مسعودرضا موحد دانش اظهار کرد: ماسک‌ها انواع مختلفی از جمله ماسک‌های جراحی و معمولی و یا ماسک فیلتردار دارند.

معاون درمان تامین اجتماعی ادامه داد: افرادی که بیمار هستند، بهتر است از ماسک بدون فیلتر و معمولی استفاده کنند.

موحد دانش با بیان اینکه ماسک‌های فیلتردار تنها مخصوص پزشکان برای ویزیت است، افزود: زمانی که ماسک مرطوب شده یا آلودگی واضحی و یا ترشحات بر روی آن ایجاد شد، لازم است تعویض شود.

وی با بیان اینکه ماسک‌های معمولی در صورت عدم آلودگی ۴ تا ۵ ساعت قابلیت استفاده دارند، تصریح کرد: شایعه‌ای وجود دارد مبنی بر اینکه استفاده طولانی‌مدت از ماسک باعث ایجاد عفونت دهان می‌شود که این تنها یک شایعه بوده و واقعیت ندارد؛ بلکه عفونت‌های دهان و دندان عوامل دیگری دارد.

این متخصص عفونی در پاسخ به این سوال که چرا علائم بیماری در افراد یک خانواده متفاوت است، بیان کرد: علائم بیماری در افراد مختلف متفاوت بوده و این امر به عواملی چون طیف سنی، داشتن بیماری‌های زمینه‌ای و  میزان ویروس ورودی به بدن بستگی دارد.

موحد دانش با بیان اینکه در جوانان این بیماری با نشانه‌های متفاوت بروز می‌کند، افزود: این بیماری در افراد جوان خفیف‌تر و در  افرادی که بیماری زمینه‌ای دارند، شدیدتر است.

وی با بیان اینکه تشخیص زودرس این بیماری نیز در سیر درمان اثرگذار است، تصریح کرد: در روند درمان این بیماری، مصرف مایعات و استراحت نقش مهمی دارد.

این متخصص عفونی با اشاره به تاثیر استرس در روند درمان این بیماری، افزود: استرس و اضطراب باعث کاهش ایمنی بدن می‌شود.

موحد دانش ادامه داد: گاهی ترس از بستری شدن در بیمارستان و استرس قرار گرفتن در آن فضا، باعث تشخیص دیرهنگام و طولانی شدن درمان می‌شود.

وی یادآور شد: استراحت در خانه و استفاده از ماسک، خطر ابتلا به بیماری کرونا را کاهش می‌دهد که لازم است مردم توجه لازم را داشته باشند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->